Îți dorești ca hârtiile pe care le folosești pentru redactarea unor documente importante să fie ajustate la o dimensiune specifică? Activezi în domeniul realizării de cărți de vizită sau fotografic? Atunci ai nevoie de trimmere de calitate, așa cum sunt produsele noastre de la Fellowes și Dahle, branduri de top din acest domeniu.

Imagine cu trimmer pentru hartie.

Concepute pentru a livra calitate la cele mai înalte standarde, aceste trimmere vor face diferența în activitatea ta. Dispun de marcaje ce sunt imprimate serigrafic, pentru a-ți ajusta hârtia la nivelul optim. Lamele din oțel inoxidabil sunt rezistente în timp și-ți oferă precizie și acuratețe maxime la fiecare utilizare.

Toate aceste trimmere din oferta noastră se încadrează în gama profesională, ceea ce înseamnă că vei beneficia de siguranță maximă în timpul folosirii. Ghidajele de tăiere sunt reglabile, iar anumite modele de trimmere beneficiază chiar de indicatoare pe bază de led-uri, care îți vor indica linia de tăiere.

Descoperă una dintre cele mai complexe selecții de trimmere pentru birou și bucură-te de posibilitatea de a-ți tăia hârtiile, pozele sau cărțile de vizită în multiple moduri (biguit, drept, ondulat sau perforat). Nu uita de ofertele promoționale de la Publishing Office, care îți oferă prețuri reduse pentru o varietate de produse de top din categoria tehnică de birou!

Afișez toate cele 2 rezultate