Vrei să scapi într-un mod igenic și super rapid de hârtiile și documentele de la birou care nu-ți mai sunt de trebuință? În biroul tău există multă maculatură care nu-ți mai trebuie, dar pe care nu o poți recicla din motive de confidențialitate a datelor? Înseamnă că ai nevoie de un produs de top din gama noastră de distrugătoare documente pentru birou.

Imagine cu distrugatoare de documente de hartie.

Cele mai bune distrugatoare

Cele mai reprezentative modele de distrugătoare documente de la brandurile Dahle și Fellowes sunt aici pentru ține. Alege între variantele cu tăiere dreapta sau cele cu tăiere în diagonală, cu funcții multiple de silențiozitate, oprire automată în caz de inactivitate, auto-reverse și siguranță maximă în timpul utilizării.

Mai mult decât atât, Publishing Office ți-a pregătit modele de distrugătoare documente care sunt multifuncționale. Ceea ce înseamnă că poți să distrugi nu doar hârtii, ci și alte tipuri de produse de birou, precum DVD-uri, CD-uri, carduri sau agrafe. În acest mod, optând pentru un articol din gama noastră de distrugătoare documente vei beneficia de un produs cu multiple utilizări, economic, silențios și fiabil, disponibil la un preț super accesibil.

Descoperă întreaga selecție de distrugătoare documente pe site-ul nostru, alături de alte accesorii de folosit pentru aceste obiecte, precum și o gamă variată de produse de tehnică de birou!

Afișez toate cele 10 rezultate