Preferi ca documentele tale să reziste timp îndelungat? Vrei să folosești propriul aparat de laminat pentru a economisi banii pe care îi cheltuiai în mod obișnuit în centrele de copiere și laminare?

Imagine cu aparate de laminat.

Protejeaza documentele

Publishing Office ți-a pregătit o ofertă care îți va permite să îți organizezi propriul centru de laminare în cadrul biroului tău. Descoperă una dintre cele mai accesibile game de aparate de laminat, cu o serie de modele care sunt disponibile la prețuri promoționale.

De acum înainte o să economisești zilnic, laminându-ți în cadrul propriului birou documentele. Bucură-te de calitatea deosebită a acestor aparate de laminat, de la producătorii de top Leitz și Fellowes și profită de super oferta noastră promoțională!

Grație modelelor noastre de aparate de laminat o să poți preveni ruperea și zgârierea celor mai importante documente. Mai mult decât atât, cu ajutorul acestor aparate o să-ți poți lamina cărțile de vizită, foile de prezentare și orice alt tip de document sau articol pe baza de hârtie. Mai mult decât atât: nu doar că vei beneficia de documente care vor fi mai rezistente, ci acestea vor arăta și mai bine din punct de vedere vizual.

Laminează-ți documentele chiar la tine la birou prin intermediul super ofertei noastre de aparate de laminat!

Afișez toate cele 7 rezultate

5% Discount
Necastigator
Data viitoare
Aproape
10% Discount
3% reducere - mai bine decat nimic
No Prize
Nu-i ziua ta norocoasa :)
Aproape!
20% Reducere
Necastigator
Pfff nu ai castigat
Hopa! Avem Concurs!
Introdu adresa de email si in cateva secunde poti castiga pe loc reduceri incredibile.
Cateva reguli :)
  • Cuponul de reducere e valabil doar AZI
  • Un singur joc pe utilizator
  • Reducerile nu se aplica la hartie