Gama de instrumente de scris Publishing Office îți oferă și o serie de seturi de carioci, special concepute pentru a-ți oferi maximul de calitate. Confecționate din materiale de top, aceste carioci pot fi lăsate fără capac până la 5 zile, fără să existe riscul ca substanța de scriere din ele să se usuce.

Imagine cu carioci colorate.

Compatibile cu toate tipurile de hârtie, cariocile realizate de producători de renume din domeniu îi oferă utilizatorului una dintre cele mai spectaculoase experiențe. Mai mult decât atât, în cazul în care îți dorești să-ți exprimi talentul artistic și să-ți “împodobești” un obiect de îmbrăcăminte preferat pentru o scurtă perioadă de timp, aceste markere colorate se curăță imediat.

Descoperă seturile de 12 sau 24 de bucăți, care acoperă întreaga gamă de culori și folosește-le pe toate pentru a te bucura de desene pline de luminozitate. Ideale atât pentru activitățile școlare, cât și pentru acasă, aceste carioci îți vor oferi momente de neuitat, în care îți poți exersa talentul și poți desena oricât dorești.

Durabile și foarte confortabile, aceste instrumente de scris îți permit să te relaxezi în cel mai creativ mod. Bucură-te și de unele dintre cele mai bune prețuri pentru carioci și descoperă ultimele promoții numai pe site-ul Publishing Office!

Afișez toate cele 4 rezultate

5% Discount
Necastigator
Data viitoare
Aproape
10% Discount
3% reducere - mai bine decat nimic
No Prize
Nu-i ziua ta norocoasa :)
Aproape!
20% Reducere
Necastigator
Pfff nu ai castigat
Hopa! Avem Concurs!
Introdu adresa de email si in cateva secunde poti castiga pe loc reduceri incredibile.
Cateva reguli :)
  • Cuponul de reducere e valabil doar AZI
  • Un singur joc pe utilizator
  • Reducerile nu se aplica la hartie