Magazinul este temporar închis. Vă mulțumim pentru înțelegere.
-8%
,

Marker cu vopsea Edding 780, corp metalic, varf 0.8 mm, rosu

Edding
Disponibilitate:

Stoc epuizat


PublishingOfficeStars

13.16 lei 14.28 lei

Maker cu vopsea pentru etichetare cu linii fine, foarte opace si permanenta chiar si pe materiale intunecate si transparente, de exemplu metal, sticla si plastic. Varful din plastic cu cadru metalic are o latime de scriere de 0,8 mm. Cerneala asemanatoare vopselei este cu uscare rapida, rezistenta la intemperii, extrem de rezistenta la lumina si rezistenta la uzura. Toate culorile sunt rezistente la caldura pana la 400 ?C. Culorile alb si argintiu raman vizibile pana la 1000 ?C. Culoarea alba este recomandata de Lufthansa Technik. Disponibil in culorile negru, rosu, albastru, verde, alb, auriu, argintiu si cupru. Culorile albastru, verde si cupru sunt disponibile intr-un design diferit, cu aceeasi calitate a cernelii (vezi marker pentru vopsea lucioasa edding 780). Sunt disponibile varfuri de rezerva adecvate (edding 780). Cerneala cu miros scazut, fara adaos de toluen/xilen. Corp din aluminiu de inalta calitate.

Culoare: Rosu

Grosime Varf: 0,8 mm

» Marker de vopsea pentru marcarea cu linii fine, foarte opace si permanente, chiar si pe materiale intunecate si transparente, de exemplu, metal, sticla si plastic

» Varful din plastic are o latime a liniei de scriere de 0,8 mm

» Cerneala asemanatoare vopselei cu uscare rapida, rezistenta la intemperii, extrem de rezistenta la lumina si la uzura

» Culoarea este rezistenta la caldura pana la 400 ?C

» Sunt disponibile varfuri de rezerva adecvate (edding 780).

» Cerneala cu miros scazut, fara adaos de toluen/xilen

» Corp din aluminiu de inalta calitate

Scriere extra fina. Rezistent in interior si exterior. Cerneala exceptionala pentru semne rezistente la caldura pana la 400 ?C si unele culori sunt inca vizibile pana la 1000 ?C. Marcaj vizibil chiar si in conditii de iluminare slaba. Sigiliul folie asigura ca produsul nu este utilizat la cumparare. Culori intense. Sortiment larg de culori. Produs de marca de inalta calitate.

UM

Brand