Magazinul este temporar închis. Vă mulțumim pentru înțelegere.
-11%
,

Marker cu vopsea Edding 750, corp metalic, varf 2-4 mm, portocaliu

Edding
Disponibilitate:

Stoc epuizat


PublishingOfficeStars

12.72 lei 14.28 lei

Marker cu vopsea pentru marcare foarte opaca si permanenta chiar si pe materiale inchise si transparente, de exemplu metal, sticla si plastic. Varf rotund, linie de scriere de 2-4 mm. Cerneala asemanatoare vopselei este cu uscare rapida, rezistenta la intemperii, extrem de rezistenta la lumina si rezistenta la uzura. Toate culorile sunt rezistente la caldura pana la 400 ?C. Culorile galben, portocaliu, maro, violet, roz, albastru deschis, alb si argintiu raman vizibile pana la 1000 ?C. Culoarea alba este recomandata de Lufthansa Technik. Disponibil in 14 culori diferite. Culorile maro, violet, roz, albastru deschis si cupru sunt disponibile intr-un design diferit, cu aceeasi calitate a cernelii (vezi marker pentru vopsea lucioasa edding 750). Sunt disponibile varfuri de rezerva adecvate (edding 750). Cerneala cu miros scazut, fara adaos de toluen/xilen. Corp din aluminiu de inalta calitate.

Culoare: Portocaliu

Grosime Varf: 2-4 mm

» Marker cu vopsea pentru marcare foarte opaca si permanenta chiar si pe materiale inchise si transparente, de exemplu, metal, sticla si plastic

» Varf rotund, linie de scriere de 2-4 mm

» Cerneala asemanatoare vopselei cu uscare rapida, rezistenta la intemperii, extrem de rezistenta la lumina si la uzura

» Culoarea este rezistenta la caldura pana la 400 ?C si ramane vizibila pana la 1000 ?C

» Sunt disponibile varfuri de rezerva adecvate (edding 750).

» Cerneala cu miros scazut, fara adaos de toluen/xilen

» Corp din aluminiu de inalta calitate

Rezistent in interior si exterior. Cerneala exceptionala pentru semne rezistente la caldura pana la 400 ?C si unele culori sunt inca vizibile pana la 1000 ?C. Marcaj vizibil chiar si in conditii de iluminare slaba. Sigiliul cu folie asigura ca produsul nu este utilizat la cumparare. Culori intense. Sortiment larg de culori. Produs de marca de inalta calitate.

UM

Brand