Dorești ca scrisul tău să fie unul cu adevărat de neuitat? Atunci este timpul să încerci noua gamă de rollere de la Publishing Office. O selecție a celor mai confortabile instrumente de scris, cu un design modern și linii grațioase.

Imagine cu roller.

Pix cu gel sau roller?

Alege un pix cu gel și scrisul tău o să evolueze într-un mod ideal, care va atrage privirile tuturor, atât la școală, cât și la birou. Conceput pentru a oferi maximul de calitate într-o formă atractivă, noul model de pix cu gel Stabilo îți oferă vaste posibilități de transformare a scrisului tău. Încearcă-l acum și descoperă un instrument de scris impecabil!

Ce-ai spune de un pix cu gel Senator, care să-ți evidențieze statutul la locul de muncă? Ai la dispoziție un rezervor cu o capacitate mărită de stocare a cernelii și un indicator care îți indică în permanență nivelul. În acest fel vei deține controlul și vei știi când trebuie să reumpli pixul.

Încearcă și celelalte modele de rollere cu cerneală din selecția noastră, fiindcă toate au fost concepute pentru a-i furniza utilizatorului cea mai bună experiență în materie de scris.

În plus, toate aceste modele de top beneficiază de prețuri reduse, așa că acum primești calitate superioară la cel mai avantajos preț numai la Publishing Office!

Afișez 1–16 din 44 de rezultate