Îți place ca scrisul tău să fie clar și precis? Te-ai gândit că și niște banale pixuri fără mecanism pot fi transformate în instrumente de scris spectaculoase? Descoperă cele mai noi modele de pixuri fără mecanism Kores sau încearcă recentul model de pix Stabilo și îți vei schimba părerea instant.

Imagine cu pixuri fara mecanism.

Modele de pixuri

Branduri de renume se regăsesc în selecția Publishing Office, cu o gamă variată de modele de pixuri fără mecanism, dar și cu o serie de rezerve pix pentru toate tipurile de instrumente de scris. Vrei să ieși din tipare la birou? Optează pentru pixuri fără mecanism cu suport auto adeziv și oferă-ți o unealtă de scris de calitate, pe care o vei găsi întotdeauna la locul ei.

Publishing Office îți recomandă categoria de pixuri fără mecanism Schneider, concepute pentru a face diferența pe orice tip de suprafață de scriere.

Pentru că toate aceste instrumente de scris sunt ideale atât pentru activitățile de birou, cât și pentru cele școlare, fiecare dintre aceste pixuri fără mecanism beneficiază de un concept de producție axat pe o durată prelungită de utilizare, chiar și-n condiții intense de scris. Ceea ce înseamnă că fiecare dintre modelele de pix Stabilo sau pixuri fără mecanism Kores reprezintă alegerea corectă din punct de vedere al raportului preț-calitate! Convinge-te chiar acum!

Afișez toate cele 18 rezultate