Îți place să creezi decorațiuni spectaculoase pe diverse suprafețe cu o aderență scăzută, de tip non-poros? Nu ai găsit până acum un instrument de scris care să-ți ofere cel mai ridicat nivel de satisfacție în această privință? Înseamnă că nu ai încercat aceste markere speciale, de la producători de top din domeniu, adunate într-o selecție unică, numai aici pe site-ul Publishing Office.

Imagine cu markere speciale.

Markere pentru Suprafete Speciale

Un astfel de marker pentru sticlă are o aderență ridicată, chiar și pe suprafețele a căror culoare este mult mai închisă, rezultatul fiind întotdeauna unul de calitate superioară. Vrei să ai parte de și mai mult succes în ceea ce faci? Optează pentru un marker cu vopsea sau pentru un marker permanent industrial și bucură-te de rezultatele muncii tale pe termen îndelungat!

În colecția noastră de markere speciale o să găsești și modele de marker nepermanent, pentru scrierea pe diverse tipuri de suporturi, așa cum sunt DVD-urile și CD-urile. Scrisul unui marker nepermanent poate fi foarte ușor de curățat, ceea ce înseamnă că poți rescrie suprafața cu rapiditate, imediat după ștergere.

Iar dacă îți place să scrii multicolor, atunci poți opta pentru oricare dintre numeroasele noastre markere speciale, disponibile în culori variate, doar aici, pe platforma Publishing Office!

Afișez 1–16 din 53 de rezultate