Pentru cei care își doresc markere permanente concepute să reziste o viață, Publishing Office le oferă o gamă variată, de la producători de renume. Încearcă noul marker permanent Edding, care este realizat cu design modern și ergonomic, astfel încât degetele tale să se simtă relaxate și confortabil la fiecare utilizare.

Imagine cu markere permanente.

Modele de markere permanente

Ce-ai spune de cele mai noi modele de marker permanent Schneider cu vârf rotund, teșit sau retezat? Sau despre cele mai recente markere permanente de la Stabilo, care îți oferă posibilitatea de a scrie pe orice tip de suprafață? Noi i-am adunat pe cei mai buni, astfel încât tu să ai de unde să-ți alegi un marker permanent de top.

Îți recomandăm un marker permanent Bic, care îți permite să scrii pe diverse suprafețe, de la CD-uri, DVD-uri și până la Blu-Ray. Ori, poți opta pentru un marker permanent Stabilo, din colecția pentru profesioniști, care îți oferă calitate la cele mai înalte standarde, indiferent de tipul de suprafață pe care îl vei folosi.

Tipul de cerneală specială ce este utilizată de aceste markere permanente este sigură pentru pielea ta, așa că, atunci când vei folosi un marker permanent din colecția noastră, cu siguranță că vei constată diferența față de unul obișnuit. Bucură-te de oricare din aceste modele de markere permanente și oferă-ți plăcerea de a-l achiziționa la unele dintre cele mai scăzute prețuri, de la Publishing Office!

Afișez 1 - 20 din 55 de rezultate