Publishing Office îți oferă una dintre cele mai atractive selecții de markere pentru tablă, cu o serie de designuri inovative și disponibilă la un preț promoțional fără concurență. Alegând un marker pentru Edding vei descoperi un concept revoluționar, care îți permite să lași markerul fără capac și să te bucuri de scrisul cu el, chiar și după mai multe săptămâni.

Imagine cu markere pentru tabla.

Marker rezistent in timp

Pentru că un astfel de marker pentru tablă are în compoziție o cerneală specială, cu rezistență sporită împotriva uscării. Ești o persoană căreia ii displac anumite mirosuri? Atunci optează pentru un marker pentru tablă Stabilo, care are un miros neutru. În plus, ți-am pregătit o serie completă de markere flipchart pe diverse categorii de culori, astfel încât să îți poți alge oricând dorești nuanța preferată!

Aici vei găsi unele dintre cele mai revoluționare modele de marker whiteboard, reîncărcabile și concepute din materiale reciclabile (peste 90% din compoziție). În acest fel vei opta pentru markere pentru tablă care sunt sigure și prietenoase cu mediul înconjurător, fiind în mod activ un susținător al naturii.

De asemenea, Publishing Office îți oferă și markere flipchart cu cerneală nepermanentă, care au un grad de curățare foarte ridicat. Te așteptăm să le încerci pe toate, mai ales că secțiunea de markere pentru tablă îți oferă unele dintre cele mai scăzute prețuri de pe Publishing Office!

Afișez 1 - 20 din 25 de rezultate