Marker cu vopsea, rezistent la apa, cu scriere opaca si lucioasa pe aproape orice tip de material: lemn, metal, sticla, cauciuc sau chiar plastic. Are uscare rapida si un contrast excelent.

Marker cu vopsea pentru rosturi | Marker subtire cu vopsea | Pentru ceramica | Vopsea alba, aurie si multe alte culori.

Recomandat pentru materialele de culoare inchisa sau transparente. Poate fi folosit atat pentru marcare, etichetare, decorare, cat si pentru a colora aproape orice tip de suprafata.

Cele mai bune preturi la Markere cu vopsea. Ai nevoie de instrumente de scris care să reziste? Îți sunt necesare ustensile de scriere care să se imprime într-un mod vizibil pe suprafețele cu o aderență foarte scăzută?

Imagine cu marker cu vopsea.

Publishing Office ți-a pregătit cele mai noi modele de markere cu vopsea, care îți vor fi folositoare într-o gamă variată de domenii de activitate. Utilizând un marker permanent cu vopsea o să ai posibilitatea de a efectua o serie de activități de marcare, colorare și etichetare, pe care nu le-ai fi putut realiza cu alte instrumente de scris.

Producatori markere

În acest sens îți oferim produsele celor mai apreciate branduri producătoare de marker cu vopsea.

Calitatea primează înainte de toate, de aceea vei observa că fiecare marker permanent cu vopsea dispune de o cerneală care are în compoziție substanțe ce nu afectează mediul înconjurător. Cerneala se usucă cu rapiditate, având capacitatea de a se absorbi rapid în suprafața cu care interacționează.

Îți recomandăm marker permanent Edding, o soluție pe bază de vopsea de calitate, care contrastează perfect cu suprafețele închise la culoare. În plus, acum este disponibil în variate culori, astfel încât să-ți poți alege nuanța favorită. De asemenea, prețul este unul dintre elementele care te vor atrage la noile modele de marker cu vopsea.marker cu vopsea.

Afișez 1 - 20 din 32 de rezultate