Publishing Office îți propune una dintre cele mai variate selecții de fluide corectoare, astfel încât să poți îndrepta orice greșeală de scris în cel mai scurt timp. Optează pentru un corector fluid, pe bază de apă sau solvent, care se usucă extrem de rapid și-ți permite să scrii peste cu maximă eficiență.

Imagine cu fluide corectoare.

Branduri de top

Disponibile în recipienți ușor de controlat, cu o dozare uniformă și uscare ultra-rapidă, aceste fluide corectoare îți vor ușura modul de scriere de acum înainte. Mai mult decât atât, brandurile de top, care se regăsesc în gama noastră de fluide corectoare, recomandă aceste produse la nivel de rezistență în timp și calitate.

Poți alege un fluid corector Donau, dacă îți dorești un raport preț-calitate corect sau poți opta pentru un fluid corector Kores, dacă preferi acele fluide corectoare cu aplicator cu burete. Pentru cei care își doresc un aplicator cu pensulă, dar cu o soluție pe bază de apă, atunci un fluid corector Noki este alegerea potrivită.

Oricare ar fi alegerea ta în materie de corector fluid, noi îți punem la dispoziție una dintre cele mai vaste selecții de fluide corectoare online, astfel încât să beneficiezi de diversitate, calitate superioară și cele mai bune prețuri! Contează pe Publishing Office ori de câte ori ai nevoie de fluide corectoare!

Afișez toate cele 9 rezultate