Descoperă una dintre cele mai accesibile game de creioane clasice, care include branduri de top și produse de calitate superioară. Selecția noastră de instrumente de scris este una complexă, regăsind o varietate de modele, design-uri și tipare.

Imagine cu creion clasic.

Creion de calitate

Cu toate acestea, un creion grafit rămâne un clasic ce se va regăsi în orice trusă de scris sau penar. În plus, chiar și cele mai noi modele de creioane clasice, așa cum cum este un creion Stabilo a beneficiat de câteva îmbunătățiri care îl poziționează pe un loc egal cu cel al instrumentelor de scris moderne. Bucură-te de fiabilitate sporită și de eficiența crescută ca urmare a utilizării unei mine HB de top.

Și pentru a crește productivitatea activității pe care o prestezi, astfel de creioane clasice sunt livrate cu o radieră integrată, care să te ajute să ștergi cu rapiditate orice urmă a micilor greșeli din scris.

Lemnul de calitate este un plus al unui creion grafit, așa că, atunci când vei folosi o ascuțitoare, acesta îți va oferi un vârf ascuțit și gata pentru o nouă rundă de scris care va dura. Și cum prețul acestor creioane clasice este acum la reducere, te invităm să te bucuri și tu de un creion Stabilo de calitate la un mega preț, cum numai la Publishing Office găsești!

Afișez toate cele 2 rezultate