De câte ori nu ți s-a întâmplat să greșești ceva atunci când ai redactat un document oficial sau ți-ai luat notițe? Ce-ai făcut într-o astfel de situație? Ai rupt documentul sau ai ales să-l scrii din nou?

Publishing Office îți oferă una dintre cele mai accesibile soluții pentru rezolvarea unor astfel de situații neplăcute: gama de corectoare de top. Alege un creion corector sau o bandă corectoare și toate problemele tale de redactare vor dispărea ca prin minune. Tot ceea ce ai de făcut este să aplici banda corectoare Tesa sau să scrii peste text cu un creion corector Kores și nu o să mai fie nevoie să o iei de la capăt.

Imagine cu banda corectoare.

Selectia de corectoare

Iar ceea ce este și mai avantajos atunci când alegi selecția noastră de corectoare: corectarea se poate face nu doar pe hârtie obișnuită, ci și pe documentele tehnoredactate, pe hârtia copiativă și chiar pe hârtia de fax.

Fie că optezi pentru o bandă corectoare (modelele disponibile sunt din gama de top, cu un design modern și inovativ), fie că alegi un creion corector, rezultatele vor fi întotdeauna la cele mai înalte standarde de calitate.

De ce să te mai stresezi în mod inutil atunci când greșești în scriere? Alege oricare dintre instrumentele corectoare de la Publishing Office și bucură-te de viață!

Afișez toate cele 15 rezultate