Acasă sau la birou, cu siguranță că fiecare dintre noi are ascuțitori. Variate modele, în culori diferite și cu o mulțime de tipuri de containere, Publishing Office ți-a pregătit una dintre cele mai accesibile selecții de ascuțitori creioane.

Imagine cu ascutitori.

Ascutitori de top

Aici vei găsi tot ceea ce ai nevoie pentru ca trusa ta de instrumente de scris să fie cu adevărat completă. Ți-am pregătit o gamă deosebită de modele de ascuțitoare metalică, precum și variate tipuri de ascuțitori de top, cu recipienți de stocare de diferite dimensiuni, dar și cu multiple alte caracteristici.

O să găsești ascuțitori creioane cu protecție împotriva ruginii sau ascuțitoare metalică dublă, cu lame din oțel inoxidabil și care sunt ideale atât pentru activitatea de birou, cât și pentru acasă. În selecția noastră vei descoperi și ascuțitori din plastic, iar varietatea de culori și nuanțe o să te cucerească definitiv. În plus, pentru că ne dorim ca toți clienții noștri să fie satisfăcuți, ți-am pregătit și unele dintre cele mai atractive prețuri promoționale, astfel încât să te bucuri total de ceea ce îți poate oferi gama noastră de ascuțitori.

Optează pentru o ascuțitoare metalică simplă sau dublă, clasică sau modernă, iar noi îți garantăm că o să ai parte de o avantaje pe termen îndelungat!

Afișez toate cele 12 rezultate