Magazinul este temporar închis. Vă mulțumim pentru înțelegere.
-19%
, , , , , , ,

Clor inalbitor Hypo Thomas Maister, 5 l

Disponibilitate:

În stoc


anticovid

dezinfectantisuprafete

28.88 lei 35.70 lei

Clorul inalbitor Hypo Thomas Maister este un produs destinat inalbirii si igienizarii rufelor albe. Produsul poate fi folosit atat pentru spalarea manuala a rufelor, cat si cu masina de spalat automata, pentru curatarea suprafetelor din baie si bucatarie (faianta, cazi, chiuvete, email, etc).

PROPRIETATI

Lichid limpede, incolor/ slab galbui, cu un continut ridicat de clor activ si stabilitate buna, fara spumare. Adecvat pentru orice tip de aplicatii (manual si automat).

MOD DE UTILIZARE

In cazul spalarii manuale diluati 100 ml clor in 10 l apa si lasati rufele la albit aprox. 10 minute, dupa care clatiti. Pentru pete dificile sau tesaturi ingalbenite, diluati 60 ml clor in 1l apa si lasati rufele la albit timp de 30 minute, dupa care clatiti bine si spalati cu detergent. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, este recomandata spalarea rufelor in prealabil cu detergent.

In cazul albirii cu masina de spalat, alegeti cel mai scurt program de spalare si introduceti 100 – 150 ml clor in compartimentul detergentului odata cu admisia de apa. Dupa terminarea programului de albire, rufele se spala cu detergent.

Pentru curatarea suprafetelor din plastic, ciment, mozaic, pereti sau podelelor din gresie, faianta se utilizeaza o solutie obtinuta din 200 ml Clor la 1 litru apa.

Pentru curatarea recipientelor in care se colecteaza deseuri: se aplica prin stergere sau spalare o solutie obtinuta prin diluarea a 400 ml Clor la 1 litru apa.

UM