Magazinul este temporar închis. Vă mulțumim pentru înțelegere.
-24%
, , , , , , ,

Detergent pardoseala sensibila, Mr Proper, Sensitiv, 5 l

Mr Proper
Disponibilitate:

În stoc


P&G-5litri

64.99 lei 85.68 lei

Detergent universal ce nu necesita clatire folosit diluat, pentru curatarea podelelor realizate din materiale sensibile (marmura, lemn lacuit, piatra naturala etc).

Beneficii:

– Eficient pentru dizolvarea rapida a murdariei si curatarea pardoselilor: marmura, granit, piatra naturala, lemn lacuit, PVC

– pH neutru, clatirea nu este necesara, atunci cand produsul este utilizat diluat

– Un bidon de 5 litri produce peste 400 litri de solutie, cu care se pot spala pina la 8.000 de metri patrati de podele

– Eficient pentru toate tipurile de apa, parfum echilibrat, fara miros chimic

Simplu de utilizat: capacele (60 ml) in 5 litri de apa – pentru orice tip de utilizare (automata sau manuala) si orice tip de suprafete. Nu necesita clatire, folosit diluat.

Unde se foloseste: Potrivit pentru majoritatea podelelor lavabile, inclusiv cele fragile (marmura, piatra naturala, lemn lacuit, granit, PVS si ceramica). A nu se utiliza pe suprafete non-lavabile, ne-tratate, lemn ceruit sau vopsit, arama, alama si cauciuc negru. Daca aveti indoieli, testati produsul pe o suprafata mica si putin vizibila.

Utilizare: Utilizare diluata: Adaugati 60 ml (4 capace dozatoare) in 5 l apa. Nu este necesara clatirea. Utilizare nediluata: pentru curatarea petelor dificile, lasati produsul sa actioneze timp de 1-2 minute, apoi clatiti. Utilizarea in masni de curatat: Adaugati 60 ml (4 capace dozatoare) in 5 l apa calda. Nu este necesara clatirea.

UM

Brand