Ai nevoie de un panou plută pentru o prezentare de afaceri? Sau vrei să ai acasă o tablă plută, pe care să postezi mesaje pentru cei dragi? Îți oferim o gamă extinsă de astfel de accesorii, atât pentru afaceri, cât și pentru folosință casnică. Alege dintre modelele simple, cu ramă de pluta sau dintre cele complexe, cu ramă din aluminiu și tăviță pentru markere.

Imagine cu tabla de pluta.

Avem și modele care beneficiază de tablă magnetică, având doar un panou plută, așa că ai de unde alege. Cu ajutorul tablelor din pluta pe care ți le punem la dispoziție, prezentările tale vor fi întotdeauna la înălțime. Toate produsele din această categorie sunt livrate cu toate accesorii necesare montajului (incluse în prețul de achiziție).

Materialele din care sunt confecționate îți garantează rezistența în timp; panourile sunt realizate din cea mai solidă plută. Cu toate acestea permit inserarea unei game variate de ace pentru prezentare. În plus, suprafața fiecărui panou plută nu se deteriorează, ceea ce îți oferă posibilitatea de a o utiliza pe termen îndelungat cu aceleași rezultate fenomenale.

Iar ca totul să fie pe placul tău, ca de obicei, la Publishing Office beneficieze de oferte promoționale, cu prețuri foarte atractive. Convinge-te și comandă chiar acum o tablă plută de la noi!

Afișez toate cele 7 rezultate

5% Discount
Necastigator
Data viitoare
Aproape
10% Discount
3% reducere - mai bine decat nimic
No Prize
Nu-i ziua ta norocoasa :)
Aproape!
20% Reducere
Necastigator
Pfff nu ai castigat
Hopa! Avem Concurs!
Introdu adresa de email si in cateva secunde poti castiga pe loc reduceri incredibile.
Cateva reguli :)
  • Cuponul de reducere e valabil doar AZI
  • Un singur joc pe utilizator
  • Reducerile nu se aplica la hartie