Prezentările din cadrul companiei sau din diverse alte locuri sunt acum mult mai simple grație celor mai noi modele de tablă magnetică. Publishing Office ți-a pregătit o serie de produse destinate prezentărilor inteligente, cu diverse modele de whiteboard, confecționate din plută, sticlă sau magnetice.

Alege tabla potrivita

Poți alege o tablă albă magnetică, care are toate accesoriile de montaj incluse sau poți opta pentru o tablă de scris clasică, la care poți folosi markerele speciale din colecția noastră. De asemenea, pentru că ne place să îți punem la dispoziție seturi complete pentru a avea parte de confortul maxim, poți alege și un burete de tablă, care este special realizat pentru a se potrivi oricărui model de tablă de scris.

Imagine cu tabla magnetica.

Iar dacă vrei un strop de culoare pentru prezentările tale și îți place să ieși din tipare, atunci poți alege o tablă magnetică din sticlă, disponibilă în culorile roșu sau albastru. Achiziționează-ți și markerele speciale, pe bază de cretă lichidă, pe care le găsești tot la noi.

Toate aceste modele de whiteboard sunt garantate pentru o durată de timp extinsă (care poate ajunge până la 25 de ani), fiind extrem de rezistente. Bucură-te de prețurile speciale la care sunt disponibile pe platforma noastră și profită acum de cele mai bune oferte de la Publishing Office!

Afișez 1–16 din 34 de rezultate

5% Discount
Necastigator
Data viitoare
Aproape
10% Discount
3% reducere - mai bine decat nimic
No Prize
Nu-i ziua ta norocoasa :)
Aproape!
20% Reducere
Necastigator
Pfff nu ai castigat
Hopa! Avem Concurs!
Introdu adresa de email si in cateva secunde poti castiga pe loc reduceri incredibile.
Cateva reguli :)
  • Cuponul de reducere e valabil doar AZI
  • Un singur joc pe utilizator
  • Reducerile nu se aplica la hartie