Ideală pentru orice tip de activitate, de la o prezentare la birou sau la o conferință și până la activitățile din sălile de cursuri, tablă de flichart este un instrument de lucru important în orice instituție și companie.

Imagine cu flipchart.

Publishing Office îți pune la dispoziție o serie de modele de top, de la flipchart magnetic și până la folie electrostatică de tip flipchart. Iar pentru a nu rămâne niciodată fără hârtie flipchart, noi ți-am pregătit o ofertă de neratat, cu prețuri promoționale de top. Îți punem la dispoziție atât modele de flipchart fixe (pe tripozi), cât și modele mobile. Un flipchart mobil pe care il poți manevra oriunde ai nevoie, poate fi foarte util.

Flipcharturi diverse

La flipchart prețul este unul avantajos, plus că îți oferim și accesorii din aceeași gamă la prețuri reduse, astfel încât să îți achiziționezi seturi complete în cel mai avantajos pachet de achiziție.

Profită acum de cele mai noi modele de hârtie flipchart sau de flipchart magnetic și descoperă cele mai recente promoții pe care le derulăm pe site-ul nostru pentru produsele conexe. Produsele noastre îți oferă posibilitatea de a te bucura de cele mai multe avantaje pentru cel mai accesibil preț, așa că te invităm chiar acum să descoperi cele mai bune oferte de flipchart pe platforma noastră!

Afișez toate cele 11 rezultate