Se spune că o prezentare de top se bazează întotdeauna în micile detalii care pot face diferența! Dacă îți dorești ca prezentările tale să se bucure de succes încearcă gama noastră de accesorii pentru table.

Imagine cu accesorii pentru table.

Alege din selectia de accesorii

Cu siguranță o să impresionezi pe toată lumea cu acei magneți care evidențiază perfect graficele tale datorită coloritului (vei găsi o varietate de nuanțe la noi). Iar dacă nu-ți place să umbli cu buretele de șters tabla după tine, îți oferim o soluție super atractivă: un burete tablă magnetică.

Elaborează-ți de fiecare prezentarea perfectă cu ajutorul acestor accesorii pentru tabla pe care Publishing Office ți le oferă la cele mai accesibile prețuri!

În plus, pe lângă modelele variate de magneți și burete tablă magnetică vei descoperi în selecția noastră de accesorii pentru tabla multe alte articole. Printre acestea se numără ace pentru tablele de prezentare, benzi magnetice, soluții de curățare, markere, seturi de accesorii și tăvițe pentru table.

Descoperă-le pe fiecare în parte și vei beneficia de cele mai bune prețuri promoționale de achiziție. Verifică noile articole din această gamă, pe care le adăugăm în mod constat pe platformă. Profită acum de reducerile colosale de la accesorii pentru table și creează-ți prezentări de top alături de Publishing Office!

Afișez 1 - 20 din 22 de rezultate