Documentele și produsele tale trebuie să ajungă în siguranță la destinație, așa că este esențială calitatea plicului în care le plasezi. Publishing Office ți-a pregătit o selecție de plicuri speciale de top, cu un grad foarte ridicat de rezistență la rupere, toate aceste produse fiind realizate din hârtie de calitate superioară.

Imagine cu plicuri speciale.

Alege plicul potrivit

Închiderea se face cu o bandă de silicon, ceea ce înseamnă că beneficiezi de un nivel înalt de protecție împotriva oricărei încerci de accesare a conținutului. Hârtia din care sunt confecționate aceste plicuri speciale permite scriere de mână (kraft), așa că nu este nevoie să atașezi o etichetă cu datele destinatarului și expeditorului.

Pe partea interioară aceste plicuri au fost căptușite cu un plastic de calitate, astfel încât introducerea produselor și a documentelor să fie o operațiune rapidă și confortabilă. Pe suprafața exterioară se poate scrie, aplica ștampile, se pot lipi etichete și chiar se poate execută imprimarea.

Grație caracteristicilor de top, aceste plicuri speciale sunt ideale atât pentru activitățile de mesagerie ale companiilor, cât și pentru uzul casnic. În plus, pentru a te bucura așa cum se cuvine, ți-am pregătit o serie de reduceri de preț, astfel încât să ai parte numai avantaje atunci când alegi produsele de la Publishing Office!

Magazinul este temporar închis. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Afișez 1 - 20 din 32 de rezultate