Transmiterea corespondenței în cele mai bune condiții este foarte importantă pentru fiecare dintre noi. De aceea, ți-am pregătit o gamă vastă de plicuri documente, care dispun de benzi siliconice de protecție, pentru a știi că documentele tale sunt în siguranță.

Imagine cu plicuri documente.

Alege plicul potrivit

Îți punem la dispoziție plicuri din hârtie offset sau natur, astfel încât, să ai parte de calitatea dorită, indiferent de formatul ales. Optează pentru un plic c4, un plic c5 sau un plic c6 ori alege un plic cu protecție, pentru ca documentele tale să fie întotdeauna bine protejate.

Datorită calității deosebite a hârtiei din care sunt confecționate aceste plicuri documentele tale vor fi inaccesibile vizualizării din exterior.

Întreaga noastră gamă de plicuri documente este accesibilă tuturor, prețurile fiind în permanentă ajustate. De aceea, o să descoperi o serie de promoții care îți vor oferi ocazia de a-ți achiziționa o cantitate impresionantă de plicuri la cel mai scăzut preț.

Calitatea excepțională a acestor plicuri le recomandă pentru orice tip de activitate, așa că, indiferent de domeniul în care îți desfășori activitatea, te poți baza oricând pe faptul că documentele tale vor fi în siguranță! Poți opta pentru seturi a câte 25 sau la o cutie cu 250 sau 500 de bucăți, avantajul fiind în buzunarul tău, așa că, profită chiar acum de cel mai bun preț!

Afișez toate cele 19 rezultate