Poza cu notite adezive, post-it.

Post-it-uri noastre adezive, în cele mai ingenioase forme și culori, te vor inspira și îți vor fi permanent la îndemână, ca să nu-ți mai uiți lista de to do-uri, informațiile importante, notițele adezive cu memento pentru colegi sau pentru cei dragi.

Notite Adezive – Post-It, Notite autoadezive – zeci de modele, colorate si cu forme

E atât de ușor și plăcut să scapi de senzația minții (pre)ocupate și de grija continuă de a nu uita unul sau altul dintre lucrurile pe care trebuie să le faci, pe termen scurt sau mediu.

Afișez 1 - 20 din 75 de rezultate

Recunoaște că cele mai multe dintre ideile tale vin și apoi se pierd în neant, doar pentru că nu ai totdeauna la îndemână un suport adecvat pe care să le notezi.Deprinde o anume igienă a minții și, pe măsură ce se nasc, mută-ți ideile pe hârtiuțele colorate, pe care le poți lipi apoi la îndemână. Alege să grupezi informațiile pe culori sau forme, în funcție de prioritate, categorie sau destinație. De asemenea, poți alege să achiziționezi un dispenser de post-it-uri, pentru un acces mai simplu și mai facil.Poate te întrebi cum au supraviețuit oamenii până acum fără notițele adezive. Au trăit probabil în vremuri mai blânde, unde timpul avea răbdare, unde tehnologia nu avea încă putere absolută, iar sarcinile zilnice soseau mai lent, prin mijloace tradiționale de comunicare. Astăzi totul se derulează în ritm amețitor, task-urile vin peste noi, termenele limită se înghesuie și ne copleșesc, de aceea orice mijloc de a ne ușura munca vine ca o gură salvatoare de oxigen. Iată de ce notițele adezive pot fi atât de utile în viața noastră de fiecare zi. Comode, ușor de plasat oriunde, colorate și vesele, ele sunt menite să mai elibereze din noianul de griji și preocupări ce rulează neîncetat în mințile noastre tot mai solicitate sau să ne amintească idei fugitive care ne-au trecut prin cap și pe care, fără ele, le-am fi pierdut fără urmă.Colorează-ți viața și lasă în locuri strategice semne ale unei mai bune organizări mentale, ori notițe consemnând lucrurile și informațiile importante pentru tine sau pentru cei din jur.