Ți-am pregătit una dintre cele mai complexe selecții de etichete autoadezive, atât din categoria office, cât și pentru acasă. Descoperă etichetele noastre haioase, cu tematică diversă, ideale pentru copii sau pentru acele momente în care îți dorești un stop de veselie.

Imagine cu etichete autoadezive (post it).

Pentru afacerea ta ți-am pregătit o serie de etichete transparente, perfecte pentru orice tip de copiator sau imprimantă. În plus, la Publishing Office îți oferim multiple alte tipuri de etichete autoadezive, de la cele pentru corespondență sau pentru materialele multimedia și până la cele pentru materiale publicitare și promoționale. Orice ai nevoie în materie de etichete autoadezive, în mod sigur găsești la noi!

Toate produsele din această categorie sunt special concepute pentru a rezista în timp, iar intemperiile nu sunt o problemă pentru etichetele autoadezive pe care ți le oferim. De aceea, indiferent de mediul în care le utilizezi, vei avea garanția că vor rezista.

Fie că este vorba despre temperaturi scăzute ori despre unele foarte ridicate, o să ai parte de cea mai bună experiență cu fiecare dintre aceste etichete autoadezive.

Și pentru că ne pasă de mediul înconjurător promovăm doar produse care sunt eco, ceea ce înseamnă că aceste etichete sunt prietenoase cu natura. Alege între formele diverse și din gama vastă de culori și nuanțe și descoperă noile modele de etichete autoadezive chiar acum!

Afișez 1 - 20 din 54 de rezultate