Îți place să-ți ordonezi documentele într-un mod cât mai eficient, pentru a știi cu exactitate unde să le găsești atunci când ai nevoie? Publishing Office îți pune la dispoziție o selecție vastă de suporturi documente, în culori variate și cu design modern, care pot stoca o cantitate mare de documente.

Imagine cu suporturi documente.

Modele suporturi

Încearcă cele mai noi suporturi documente vertical, care beneficiază de o formă aparte, confecționate din materiale ultra rezistente și care beneficiază de o durabilitate sporită. Cotoarele sunt înguste și îți permit să identifici cu rapiditate documentele care îți sunt necesare, iar pentru cele din realizate din hârtie poți să aplici cu ușurință etichete pentru o identificare mai rapidă.

Alege dintr-o gamă variată de culori, cu forme moderne, extrem de atractive și bucură-te de cele mai accesibile tăvițe documente. Noi îți punem la dispoziție cele mai avantajoase oferte de suporturi documente, astfel încât biroul tău să arate perfect.

Descoperă cele mai noi suporturi documente vertical la prețuri promoționale, care îți vor permite să-ți ordonezi toată arhiva cu maximă rapiditate și eficiență. Având la dispoziție aceste suporturi documente te vei bucura de un birou care va arăta impecabil, iar tu vei știi întotdeauna unde să găsești documentele de care ai nevoie. Încearcă oricare dintre aceste tăvițe documente, la prețurile speciale oferite de Publishing Office!

Afișez 1–16 din 19 rezultate

5% Discount
Necastigator
Data viitoare
Aproape
10% Discount
3% reducere - mai bine decat nimic
No Prize
Nu-i ziua ta norocoasa :)
Aproape!
20% Reducere
Necastigator
Pfff nu ai castigat
Hopa! Avem Concurs!
Introdu adresa de email si in cateva secunde poti castiga pe loc reduceri incredibile.
Cateva reguli :)
  • Cuponul de reducere e valabil doar AZI
  • Un singur joc pe utilizator
  • Reducerile nu se aplica la hartie