Prestezi o activitate care implică redactarea unor documente multiple? Lucrezi la o mașină de scris și trebuie să le dactilografiezi? Publishing Office îți oferă hârtie autocopiativă de calitate superioară, care îți permite să-ți finalizezi munca mult mai rapid.

Imagine cu hartie autocopiativa, indigo.

Activitatea ta va deveni o adevărată plăcere atunci când vei folosi indigo manual, iar timpii tăi de lucru se vor înjumătăți. Optează pentru hârtie autocopiativă ori de câte ori trebuie să redactezi un document în mai multe exemplare. Scapă în acest fel de multiplicarea manuală, care de foarte multe ori se dovedește a fi o rutină plictisitoare.

Nu uita să-ți achiziționezi și tuș pentru tușieră, mai ales că îți oferim una dintre cele mai bogate selecții de pe piață. În plus, la Publishing Office găsești și cea mai variată gamă de culori de tuș, dar și cele mai bune prețuri. Grație multiplelor avantaje pe care ți le oferim, activitatea de la locul de muncă se va dovedi a fi mult mai atractivă și te vei bucura de fiecare dată când mergi la serviciu.

Alege din oferta noastră variată oricare dintre tipurile de hârtie autocopiativă, pentru că, la nivel de calitate, garanția îți este oferită de cei mai renumiți producători din domeniu (Kores și Memoris). Profită chiar acum de cele mai recente produse din gamă!

Afișez 1–16 din 17 rezultate