Publishing Office îți prezintă una dintre cele mai complexe selecții de bandă dublu adezivă, cu o multitudine de modele de la producători de top. Descoperă cele mai bune benzi adezive, confecționate din materiale super rezistente și care nu se îngălbenesc.

Imagine cu benzi adezive.

Perfect adaptată oricărui tip de suprafață, această bandă dublu adezivă se pliază pe o gamă largă de materiale, de la plastic până la lemn și metal. Mai mult decât atât, nivelul de rezistență este unul excepțional, așa că testează și tu banda adezivă Tesa.

Având un grad de transparență foarte ridicat, banda adezivă Scotch poate fi utilizată într-o varietate de situații, garantându-ți rezultate uimitoare la fiecare folosire.

Îți punem la dispoziție și modele variate de dispenser bandă adezivă, astfel încât să poți utiliza banda cu cea mai mare ușurință. Multe dintre aceste benzi adezive îți permit chiar să scrii pe ele. Toate modelele de bandă dublu adezivă sunt rezistente la umiditate, ceea ce îți oferă posibilitatea de a te baza pe ele în orice situație, indiferent de nivelul de umiditate la care le expui.

Poți să le folosești pe diverse tipuri de hârtie, inclusiv la cea foto, pentru securizarea plicurilor de corespondență și pentru o multitudine de alte activități. Descoperă întreaga ofertă la cel mai avantajos preț de pe piață pe platforma Publishing Office!

Afișez 1–16 din 23 de rezultate