Oricând ai nevoie de adezivi de calitate, îi găsești la Publishing Office! Special concepuți pentru a rezista în timp, realizați din substanțe care nu sunt toxice și fără să conțină solvenți, fiecare sticluță de lipici hârtie și carton pe care ți le oferim pot fi utilizate atât de către adulți, cât și de copii.

Imagine cu adezivi.

Pentru operațiunile de lipire de care ai nevoie la birou sau pentru activitățile școlare ale copilului tău ti-am pregătit o gamă variată de lipici hârtie, de la cei mai renumiți producători din domeniu, precum Tesa, Glufix sau Kores. Mai mult decât atât, la noi o să găsești lipici lichid, dar și lipici solid, ambele variante având un grad de uscare foarte rapid.

Iar dacă îți dorești să beneficiezi de precizie maximă, atunci te poți baza pe oferta noastră specială de adezivi cu dispenser, care îți permit la lipești cu precizie milimetrică.

Nu contează cantitatea de care ai nevoie, pentru că pe platforma noastră cu produse de birotică și papetărie găsești lipici hârtie și carton în recipiente mici, dar și mari. În plus, garantăm pentru calitatea superioară a produselor noastre, iar ca totul să fie perfect, îți oferim prețuri foarte avantajoase, cu reduceri promoționale regulate. Descoperă întreaga selecție de adezivi de la Publishing Office chiar acum!

Afișez 1 - 20 din 21 de rezultate