Magazinul este temporar închis. Vă mulțumim pentru înțelegere.
-21%
,

Cablu de securitate Kensington, universal 3-in-1, cu cheie, (pt slot T-Bar & Nano & Wedge)

Kensington
Disponibilitate:

În stoc


Kensington_2022

349.36 lei 444.47 lei

Acum exista un cablu de securitate cu cheie care poate securiza tot. Tipul de blocarea universala 3-in-1 pentru laptop cu cheie, se potriveste oricarui slot de securitate pentru laptop – standard, nano si in forma de pana – fiind altfel solutia viitorului in materie de securitate a laptopului. Captele de blocare se schimba cu usurinta; un suport special, tine la indemana capetele de blocare neutilizate. Sistemul cu cheie de 5mm, tehnologia brevetata Hidden Pin? si cablul din otel carbon, ofera o securitate puternica impotriva incercarilor de furt. Capul de blocare pivotant si rotativ permite miscarea flexibila si inserarea usoara a cheii. Caracteristiciile suplimentare includ, programul Register & Retrieve? pentru inlocuirea rapida, sigura si usoara a cheii si o garantie de cinci ani sustinuta de Kensington, inventator si lider mondial in incuietorile de securitate pentru laptop. Toate incuietorile Kensington sunt verificate si testate pentru rezistenta, rezistenta fizica si rezistenta mecanica.

  • Sistem de inchidere cu cheie de 5 mm, precum ultimele sisteme de securitate Kensington, fiind usor de gestionat. Spatiul ingust ajuta la contracararea incercarilor de furt.
  • Tehnologia brevetata anti-pick Hidden Pin? rezista la incercari de furt si va ofera siguranta. Cablul de 1,8 m cu invelis din plastic ofera rezistenta supplimentara la taiere si la furt.
  • O balama speciala pivotanta si rotativa este pe capul de blocare si permite miscarea flexibila si inserarea usoara a cheii.
  • Programul Register & Retrieve?, face posibila inregistrea cheilor online si permite inlocuirea rapida, sigura si gratuita a acestia daca este pierduta sau furata vreodata.
  • Sistemele de securitate Kensington sunt verificate si testate. Fiecare incuietoare este proiectata cu precizie pentru a indeplini sau a depasi standardele riguroase din industrie pentru rezistenta, rezistenta fizica si rezistenta mecanica.
  • Garantie cinci ani, inseamna ca poti fi sigur ca stii ca esti acoperit de Kensington, inventator si lider mondial in incuietorile de securitate pentru laptopuri.

150.0 x 15.0 x 150.0
0.23

UM

Brand