Magazinul este temporar închis. Vă mulțumim pentru înțelegere.
,

Suport ergonomic Leitz Ergo WOW, pentru tastatura, negru

Leitz
Disponibilitate:

În stoc


PublishingOfficeStars

leitzwow2022

219.07 lei

Suportul ergonomic pentru tastatura Leitz Ergo WOW iti permite sa ajustezi pozitia si inaltimea in asa fel incat sa fii confortabil.

Suportul pentru tastatura Leitz Ergo WOW este perfect pentru birourile ce considera si aspectul ergonomic. Suportul pentru incheietura ideal pentru scris, pastrand o pozitie cat mai dreapta pentru un nivel de confort sporit si pentru mentinerea sporita a performantei. Creste nivelul de energie la birou si nu numai.

» Design-ul ergonomic sustine un nivel de bunastare ridicat, oferind confort si protectie pentru incheietura ta si minimizand impactul miscarilor repetitive.

» Schimba inaltimea pentru o pozitionare optima a incheieturii. Alege dintre cele doua setari pentru inaltime prin intoarcerea suportului.

» Suport ergonomi pentru toata lungimea acesteia, oferind suport si pentru cheile WASD.

» Suportul pentru incheietura este confectionat dintr-un material ultra-moale la exterior de inalta calitate, iar in interior o spuma premium pentru calitate si confort.

» Materiale care nu sunt toxice.

» Cu un design perfect, unic in optica culorilor duale, combinand eleganta sofisticata cu functionalitatea si durabilitatea.

» Ofera-i biroului tau sau casei tale factorul WOW cu aceasta gama de produse in culori atractive si stilate.

» Promoveaza imbunatatiea nivelului de confort si a starii de bine.

UM

Brand