Magazinul este temporar închis. Vă mulțumim pentru înțelegere.
,

Suport ergonomic Leitz Ergo WOW, pentru picioare, ajustabil, negru

Leitz
Disponibilitate:

Stoc epuizat


PublishingOfficeStars

leitzwow2022

589.48 lei

Suportul ergonomic pentru picioare Leitz Ergo WOW iti permite sa ajustezi inaltimea si inclinarea cu usurinta, pentru confortul picioarelor tale.

Suportul Ergonomic pentru picioare Leitz Ergo WOW combina beneficiile ergonomice a unui suport pentru picioare care se balnseaza si se ajusteaza cu avantajele unei platforme plate, cu o suprafata anti-alunecare si totodata lata. Suportul pentru picioare WOW pomoveaza circulatia sanatoasa si confortul picioarelor, in timp ce iti creste nivelul de productivitate. Un suport pentru picioare ce se poate ajusta promoveaza o postura ergonomica corecta. Creste nivelul de energie la birou si nu numai.

» Design-ul ergonomic imbunatateste postura, promoveaza o circulatie sanatoasa si ofera confort spatelui si picioarelor.

» inaltimea se ajusteaza, pentru o potrivire perfecta pentru utilizatori cu inaltimi diferite. Alege dintre doua setari de inaltime prin intoarcerea suportului ergonomic pentru picioare.

» Balansarea permite schimbarea periodica pentru un confort maxim si stare de bine.

» O platforma plata si una curbata pentru confortul picioarelor tale.

» Suprafata usor de curatat, se poate curata cu apa calda.

» Cu un design perfect, unic in optica culorilor duale, combinand eleganta sofisticata cu functionalitatea si durabilitatea.

» Ofera-i biroului tau sau casei tale factorul WOW cu aceasta gama de produse in culori atractive si stilate.

» Promoveaza imbunatatiea nivelului de confort si a starii de bine.

UM

Brand