Magazinul este temporar închis. Vă mulțumim pentru înțelegere.
-12%
,

Suport ergonomic Leitz Ergo WOW, pentru monitor, ajustabil, albastru

Leitz
Disponibilitate:

În stoc


PublishingOfficeStars

leitzwow2022

328.70 lei 374.85 lei

Standul ergonomic pntru monitor Leitz Ergo WOW iti permite sa ajustezi inaltimea monitorului, cea potrivita pentru confortul tau.

Standul ergonomic pentru monitor Leitz Ergo WOW iti inalta monitorul pentru a avea un unghi vizual optim, promovand o postura sanatoasa si corecta din punct de vedere ergonomic, pentru a creste nivelul de productivitate . Deisgn-ul aerodinamic iti ofera un mediu organizat, chiar si pentru un birou de dimensiuni mici, oferind spatiu pentru tastatura. Un monitor ideal pentru birourile moderne ce se concentreaza pe design minimalist si pe starea de bine. Creste nivelul de energie la birou si nu numai.

» Design-ul ergonomic promoveaza o postura sanatoasa si optimizeaza nivelul de confort pentru gatul si umerii tai prin ridicarea monitorului la unghiul optim pentru campul tau vizual.

» Ridica monitorul pentru un nivel optim si potrivit pentru campul tau vizual, alege dintre cele doua setari de inaltime prin intoarcerea standului pentru monitor.

» Design ce ofera stabilitate cu ajutorul partii late din partea inferioara, asigurand o potrivire sigura pentru monitoarele de pana la 27? (27 inci).

» Spatiu aditional pentru tastatura sau alte obiecte, sub stand, pentru un birou curat si organizat.

» Suprafata usor de curatat.

» Cu un design perfect, unic in optica culorilor duale, combinand eleganta sofisticata cu functionalitatea si durabilitatea.

» Ofera-i biroului tau sau casei tale factorul WOW cu aceasta gama de produse in culori atractive si stilate.

» Promoveaza imbunatatiea nivelului de confort si a starii de bine.

UM

Brand